کد خبر: 213834 |
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۸-۱۲:۱۲ ارسال توسط : |
7 بازدید
پ

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، هدی بن رمضان که فارغ التحصیل رشته الکترونیک است پس از استعفا از ۱ شرکت خصوصی ارتباطات تصمیم به پرورش حلزون کرده است.. این زن 39 ساله پس از ۳ ماه شرکت در دوره...

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، هدی بن رمضان که فارغ التحصیل رشته الکترونیک است پس از استعفا از ۱ شرکت خصوصی ارتباطات تصمیم به پرورش حلزون کرده است.

این زن 39 ساله پس از ۳ ماه شرکت در دوره های آموزشی این کار را شروع کرده است.

گوشت حلزون سرشار از پروتئین و مواد معدنی است و از بزاق آن در تولید داروهای پزشکی و مواد آرایشی استفاده می شود.

این حلزون ها از کاهو، اسفناج و کنگر فرنگی تغذیه می کنند.

هدن بن رمضان درباره پرورش حلزون می گوید: از ابتدا به فکر کاری بودم که هزینه زیاد و نیروی انسانی لازم نداشته باشد و با توجه به پرورش انواع دام و طیور تصمیم به پرورش حلزون گرفتم.

او اضافه کرد: سارقان نیز کاری به کار ما ندارند و بیشتر سراغ گاو و گوسفند می روند.

مساحت اختصاص یافته برای پرورش حلزون حدود ۱ هکتار است. حلزون پرورش یافته که به اندازه کافی بزرگ شود روانه رستوران ها و هتل ها می شود. بسیاری از خانواده ها از حلزون را به عنوان ۱ غذا با فواید عالی مصرف می کنند.

هدی می گوید: حلزون گنج گرانبهایی برای زیبایی پوست نیز هست. برجسته ترین آزمایشگاه های لوازم آرایشی در جهان از بزاق حلزون استفاده می کنند.

وی اضافه کرد: گوشت حلزون منبع پروتئین، مواد معندی، آهن، منیزیم، کلسیم، فسفر و پتاسیم است.

584127_154

584126_571

584125_523

584124_745

منبع خبر ( ) است و دیتانیوز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، اطلاع دهید.
لینک کوتاه خبر:
Scroll to Top