کد خبر: 517909 |
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۰۵-۱۶:۰۳ ارسال توسط : |
1 بازدید
پ

. به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، اگرچه نمک رایج‌ترین و مهم‌ترین موردی است که افراد مبتلا به فشار خون در خوردن آن پرهیز می دارند، اما به جز نمک، برخی دیگر از خوراکی‌ها نیز وجود...

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، اگرچه نمک رایج‌ترین و مهم‌ترین موردی است که افراد مبتلا به فشار خون در خوردن آن پرهیز می دارند، اما به جز نمک، برخی دیگر از خوراکی‌ها نیز وجود داند که در افزایش فشار خون نقش می دارند:

فراورده‌های گوشتی

بسیاری از فراورده‌های گوشتی مانند کالباس و سوسیس شامل اضافه کردنی‌هایی می‌شوند که برای سلامتی خطرناکند. مصرف سدیم موجود در سوسیس، کالباس و انواع بیکن با فشار خون بالا ارتباط مستقیم دارد. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی (WHO)، مصرف بیش از حد سدیم در رژیم غذایی منجر به افزایش فشار خون و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سکته مغزی می‌شود.

خیار شور

بسیاری از ما عادت داریم در کنار انواع خوراکی‌ها از خیارشوراستفاده نماییم. خیار شور از مکمل‌های مورد علاقه بسیاری از افراد در کنار غذا‌ها است. با این وجود مصرف خیار شور می‌تواند در افزایش فشار خون نقشی پررنگ داشته باشد.

پنیر‌های شور

بسیاری از پنیر‌های سنتی به دلیل سطح بالای سدیم در افراد فشار خون ایجاد کنند؛ بنابراین بهتر است پنیر‌هایی که کمتر شور می باشند را برای صبحانه یا میان وعده خود انتخاب کنید.

سیب زمینی سرخ کرده

دفعه بعد که تصمیم به صرف غذا‌های خارج از خانه را کردید، از سیب زمینی سرخ کرده پرهیز کنید. در عوض، ۱ سالاد یا سبزیجات پخته شده سفارش دهید.

منبع خبر ( ) است و دیتانیوز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، اطلاع دهید.
لینک کوتاه خبر:
Scroll to Top