سیب زمینی و ماهی همیشه با هم طعم خوبی داشته اند ، این ماهی نرم با سیب زمینی ترد یکی از بهترین روش های سرو آنهاست. به جای نکتار لیمو کلاسیک در کنار آن ها ، من ماهی را با ۱ سس لیمو که واقعا...
سیب زمینی و ماهی همیشه با هم طعم خوبی داشته اند ، این ماهی نرم با سیب زمینی ترد یکی از بهترین روش های سرو آنهاست. به جای نکتار لیمو کلاسیک در کنار آن ها ، من ماهی را با ۱ سس لیمو که واقعا لذیذ است سرو کردم ، عطر و طعم لیمو قوی و بافت نرم ماهی فوق العاده می باشند.
برای آشنایی با این دستور پخت لذیذ مطلب زیر را دنبال کنید.
برای ماهی
سیب زمینی ۶۰۰ گرم
۲ قاشق غذاخوری (حدود ۴ گرم) پیازچه خرد شده
۱/۲ قاشق چایخوری (۲ گرم) نمک
۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم) روغن
۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم) کره بدون نمک
۲ عدد فیله ماهی (هر کدام حدود ۱۷۰ گرم)
نمک و فلفل
برای سس لیمو:
پوست ۵ عدد لیمو
۱/۴ فنجان (۵۶ میلی لیتر) روغن زیتون
۱/۴ فنجان (۶۰ میلی لیتر) آب
۱/۲ قاشق چایخوری (۲ گرم) نمک
۱ قاشق چایخوری (۵ گرم) شکر
۲ قاشق غذاخوری (۳۰ میلی لیتر) آب لیمو
سس لیمو را آماده کنید
لیموها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. ما تنها تا حد ممکن به پوست زرد بدون قسمت سفید احتیاج داریم. در ۱ قابلمه کوچک آب را بجوشانید. تا وقتی آب در حال جوشیدن است ، پوست لیمو را اضافه نمایید و بگذارید ۲ دقیقه بجوشد. سپس آبکش کرده و این مرحله را ۵ یا ۶ بار تکرار کنید. تکرار این مرحله مهم است زیرا تلخی را کاهش می دهد و در صورت وجود قسمت سفید لیمو را جدا میکند.
بگذارید پوست لیمو کمی خنک شود و سپس آنها را در کاسه مخلوط کن قرار دهید. روغن ، آبلیمو ، نمک ، شکر و آب را اضافه کنید. برای چند دقیقه آنها را مخلوط نمایید تا کاملاً مخلوط و یکدست شود. سس را در ۱ ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده شود. سس را می توان تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد.
ماهی را آماده کنید
پوست فیله ها را جدا کنید. اگر فیله خیلی بزرگ می باشند ، به ۲ قسمت کنید. هر قسمت را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و با استفاده از سوراخ های بزرگ رنده رنده کنید. آب سیب زمینی ها تا جایی که میتوانید بگیرید. سیب زمینی ها را در ۱ کاسه بزرگ قرار دهید. پیازچه ، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
در ۱ تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط گرم کنید. مقداری مخلوط سیب زمینی را به اندازه فیله ماهی در تابه پخش کنید. فیله ماهی را روی سیب زمینی و روی آن را با مخلوط سیب زمینی بپوشانید. کمی با قاشق فشار دهید. هر طرف را حدود ۵ دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و ماهی پخته شود. این کار را با باقی مانده فیله ماهی تکرار کنید. سپس با سس لیمو سرو کنید.
منبع: آشپزی ها
به گزارش «تابناک» با نقل قول از دیتانیوز با نقل خبرگزاری صداوسیما، محمدرضا صالحی در استودیوی گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما اضافه کرد: از میان ۱۴ نفری که هفته گذشته واکسن دریافت کردند ۳ نفر دوز دوم...
ارسال توسط : تابناکبه گزارش «تابناک» با نقل قول از مهر، محمدرضا قدیر شنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه همکاری مردم و زحمات کادر درمان دورههای مختلف شیوع بیماری کرونا در استان برای پشت سر گذاشتن پیک کرونا و...
ارسال توسط : تابناکبه گزارش «تابناک»، مهندس رحمان خدابندهلو، در اعلام کرد و گو با ایسنا ضمن بیان این مطلب در خصوص برنامه امتحانی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی با توجه به عادی شدن شیوع کرونا ویروس در برخی شهرهای...
ارسال توسط : تابناکبه گزارش «تابناک»، محمود شکیبا شامگاه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: پس از انتشار تصویرها لاشه این خرس در شبکههای اجتماعی فضای مجازی، پیگیری برای مشخص شدن منطقه مورد دید بوسیله تعدادی از محیط...
ارسال توسط : تابناکبه گزارش «تابناک» با نقل قول از ایرنا، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه شنبه شب در برنامه نگاه ۱ شبکه اول سیما اظهار کرد: سند تحول محترم قضایی نخستین سند راهبردی است که ذیل بیانیه گام دوم انقلاب...
ارسال توسط : تابناک