دکتر مرجان عجمی در نشست خبری تازههای تغذیه و کرونا با ارایه توضیحاتی درباره اصول تغذیه سالم، چاقی و دیابت نوع ۲ را از مهمترین عوامل خطر برای ابتلا به کرونا عنوان کرد و اعلام کرد این بیماریها در...
وی با بیان اینکه مصرف بالای چربیهای اشباع، مصرف زیاد قند و شکر، نمک و مصرف ناکافی میوه و سبزیجات از مشخصات رژیم غذایی ناسالم است، توصیه کرد: افراد در رژیم غذایی خود چربی غیر اشباع را جایگزین چربی اشباع کنند. چراکه مطالعات نشان داده که چربی اشباع باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
وی با اشاره به اینکه عنصر "روی" به عنوان ۱ ماده غذایی سالم که باعث رشد سلولی و تقویت سیستم ایمنی بدن میشود، گفت: مصرف" روی" باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با بیماریهای سارس و انفلوآنزا میشود، ولی خوب ۲۰ درصد مردم دنیا با کمبود این ماده غذایی روبرو می باشند. کمبود روی در افراد مسن شایعتر است؛ اما افراد میتوانند با مصرف به اندازه گوشت قرمز و سفید، لوبیا، عدس، دانهها و انواع مغزها این عنصر را دریافت کنند.
وی در ادامه به معرفی موادغذایی دارای آنتی اکسیدان مانند توت، انگور، شکلات، روغن زیتون و پیاز پرداخت و توصیه کرد: افراد این مواد غذایی را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند و سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند.
عجمی با اشاره به اینکه ماده گیاهی هیدروکسی تیروزول که در روغن زیتون به وفور یافت میشود، گفت: این ماده میتواند از انواع بدخیمیها پیشگیری کند. ۱ آنتی ویروس قوی است و میتواند آسیب ریه را کاهش دهد. از آنجا که در بیماری کووید۱۹ مهم این است که بتوان از رشد عفونت پیشگیری کرد، شاید بتوان از آن به عنوان راهی جنبی در درمان کرونا استفاده کرد.
وی به زردچوبه به عنوان ۱ ادویه بسیار مفید که در اکثر کشورهای آسیایی استفاده میشود اشاره کرد و گفت: زردچوبه ۱ آنتی اکسیدان قوی است که میتواند بروز الزایمر را به تاخیر بیاندازد.
این متخصص با اشاره به اینکه اثر مطلوب ویتامین C در جلوگیری از عفونتهای دستگاه تنفس فوقانی، سیب و مرکبات را یکی از اصلیترین منابع تامین این ویتامین معرفی کرد.
وی با اشاره به اینکه اثر ویتامین D در جلوگیری از پوکی استخوان، نقش این ویتامین را در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر توصیف کرد و گفت: افراد میتوانند با مصرف زرده تخم مرغ، ماهی و جگر به جذب ویتامین D در بدن خود کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه نقش مهم ویتامین D در بهبود عملکرد سیستم ایمنی، گفت: بین سطح ویتامین D با میزان ابتلای کووید ۱۹ ارتباط معکوس وجود دارد. اگر سطح این ویتامین در بدن پایین باشد، احتمالا مستعد ابتلا به عفونت باشیم و دوره ریکاوری بیماری نیز بیشتر میشود.
دکتر عجمی کنترل استرس، اضطراب و خواب را راهی موثر برای پیشگیری از عادات غذایی ناسالم عنوان کرد و گفت: باید سعی نماییم از مواد غذایی که احساس نشاط ایجاد کنند بیشتر استفاده نماییم.
این متخصص تغذیه در پایان اضافه کرد: افراد با اتخاذ سبک زندگی سالم میتوانند احتمال ابتلای خود را به بیماریهای مزمن و کووید۱۹ کاهش دهند.
ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه جلسه فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این جلسه در...
ارسال توسط : باشگاه خبرنگاران جوانبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۶ خود زمان بندی و جزئیات ثبت نام الکترونیک و حضوری داوطلبان ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر را اعلام کرد....
ارسال توسط : باشگاه خبرنگاران جوانبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در صحن علنی امروز و در جریان بررسی بخش هزینهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با بند الف تبصره ۴ ماده واحده این لایحه...
ارسال توسط : باشگاه خبرنگاران جوانطبق گفته یاهو، اگرچه هوآوی به تازگی از اولین گوشی مجهز به HarmonyOS خود با نام Mate X ۲ تاشو رونمایی کرده است، اما سازنده چینی تحریم شده حاضر نیست اندروید را فراموش کند. از زمانی که دولت...
ارسال توسط : پارسینهدکتر علیرضا زالی در جلسه ای که با امروز دوشنبه با حضور اعضای هیئت رییسه دانشگاه، مدیران شبکه ها، روسای مراکز بهداشت و کارشناسان بهداشت به صورت مجازی برگزار شد از خدمات و تلاش های حوزه بهداشت...
ارسال توسط : پارسینه