به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یخچال هایی که امروزه تقریبا در تمامی خانه ها قرار می دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شوند الهام گرفته از یخچال های...

کد خبر: 867818
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۰۳-۱۶:۱۷
بازدید: 4
۵ مواد غذایی که نگهداری آن‌ها در یخچال اشتباه است

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یخچال هایی که امروزه تقریبا در تمامی خانه ها قرار می دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شوند الهام گرفته از یخچال های طبیعی می باشند که میلیون ها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.

در این که یخچال و فریزرها در نگهداری مواد غذایی مکان های مناسبی می باشند و از فاسد شدن آنها جلوگیری می کنند هیچ شکی نیست اما نگه داری برخی مواد غذایی در یخچال نه تنها مناسب نیست بلکه باعث فاسد شدن آنها و ایجاد باکتری می شود.

در ادامه این گزارش به ۵ مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آنها در یخچال باعث فساد می شود و مصرف آن مضر خواهد بود.

نان

نگهداری نان در یخچال، آن را بیات و خشک می کند. نگهداری نان در مکان خشک و خنک مانند کابینت یا سطل نان باعث طراوت بیشتر می شود و برای مدت طولانی تری قابل استفاده می شود.

موز

برخلاف عقیده بسیاری از افراد، نگهداری موز در یخچال ۱ اقدام کاملا اشتباه است؛ واقعا چرا که سلول های این میوه تحمل سرما را ندارند و در زمان بسیار کوتاهی فاسد می شوند. پس موز را تازه میل نمایید و از قرار دادن آن در یخچال اجتناب کنید.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی اغلب در یخچال نگه داری می شود اما این که در سرما نگهداری می شود به غشای داخل میوه آسیب می رساند و طعم و بافت آن را تغییر می دهد.

سیب زمینی

سیب زمینی بدترین مواد غذایی ممکن برای نگهداری در یخچال است. نشاسته موجود در سیب زمینی در یخچال و در سرما تبدیل به قند می شود و در حین پخت، این قندها با آمینو اسیدها ترکیب می شوند و مواد شیمیایی مضر برای سلامتی انسان تولید می کنند.

قهوه

در صورتی که دوست دار قهوه و عطر آن هستید، به هیچ عنوان آن را در یخچال نگه داری نکنید؛ واقعا چرا که سلول های موجود در قهوه، عطر سایر مواد غذایی در یخچال را به خود جذب می کند و عطر خود را از دست می دهد.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

منبع خبر ( ) است و دیتانیوز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، اطلاع دهید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر: https://datanews.ir/?n=867818
ما را در شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها دنبال کنید
آخرین اخبار : علمی پزشکی
اثر عصاره درخت زبان گنجشک در محافظت از آلزایمر
۱۴۰۰/۰۸/۰۳-۱۶:۰۴

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به افزایش شیوع بیماری آلزایمر در ایران (IRAN) و دنیا، بالا بودن هزینه‌های مراقبت از بیماران، میزان اثربخشی و عوارض جانبی...

ارسال توسط : باشگاه خبرنگاران جوان
خواص عجیب کیک میوه‌ای برای بدن!
۱۴۰۰/۰۸/۰۳-۱۶:۰۴

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با نقل قول از جی هاراپ هولا، کیک‌ها غالباً از سطح بالایی از چربی و شکر تشکیل شده اند. از همین روی، بسیاری از افراد سعی کنند میزان...

ارسال توسط : باشگاه خبرنگاران جوان
میگرن خاموش چه می باشد؟
۱۴۰۰/۰۸/۰۳-۱۵:۴۴

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، میگرن یکی از بیماری های شایع در جهان است که اغلب بزرگسالان به این بیماری دچار می شوند و شایع ترین نشانه آن سردرد شدید است.. سردرد...

ارسال توسط : باشگاه خبرنگاران جوان
برای داشتن ۱ رژیم غذایی سالم چه نماییم؟
۱۴۰۰/۰۸/۰۳-۱۵:۳۲

وقتی حرف از رژیم غذایی سالم به میان می‌آید عده زیادی تصور کنند که برای داشتن رژیم غذایی سالم باید تمام غذاهای محبوبشان را کنار گذاشته و به سمت کم خوری بروند! این در صورتی است که رژیم غذایی سالم هیچ...

ارسال توسط : الف
سیر می‌تواند در سلامت بدن معجزه کند
۱۴۰۰/۰۸/۰۳-۱۵:۲۰

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران با نقل قول از medicinenet، خوردن ۱ حبه سیر تا زمانی که به آن حساسیت ندارید بی‌خطر است، با این حال، باید توجه داشته باشید که بوی تند قوی...

ارسال توسط : باشگاه خبرنگاران جوان